False

Badmintonový turnaj jako příprava na nadcházející mistrovství

Sport/Kronika z akcí

26.03.2018
Badmintonový turnaj jako příprava na nadcházející mistrovství
badmont.jpg
Sportovní klub hasičů Královéhradeckého kraje uspořádal turnaj jednotlivců v badmintonu, který byl pro některé zúčastněné hasiče zároveň přípravou na nadcházející Přebor HZS ČR – 9. Mistrovství ČHSF v badmintonu, které HZS Královéhradeckého kraje ve spolupráci s HZS hlavního města Prahy pořádá poslední květnový víkend. 

Na třech kurtech sportovního H Centra ve Starém Hradišti soutěžilo 14 hráčů v 5. badmintonovém turnaji jednotlivců, který pořádá Sportovní klub hasičů Královéhradeckého kraje.Turnaj byl hrán švýcarským systémem na dva hrané sety do 15 bodů, muži i ženy hráli ve společné kategorii. Výsledky hráčů v mužské kategorii a hráček v ženské kategorii byly určeny na základě celkového konečného pořadí.

ViewImage-aspx.jpg

Pro první dva hráče absolutního pořadí byl turnaj součástí přípravy na blížící se Přebor HZS ČR v badmintonu, který se uskuteční poslední květnový víkend ve sportovní hale Univerzity Pardubice – informace níže.

Celá soutěž proběhla hladce, v duchu fair play a bez zranění. Všichni hráči vytvořili přátelskou atmosféru a organizátor děkuje všem účastníkům za jejich sportovní přístup a za předvedené výkony.

Absolutní pořadí:
1.     Lukáš Obermajer (CPS HK)
2.     Petr Svoboda (PS HK Pražská)
3.     Opletalová Pavlína

Kategorie muži:
1.     Lukáš Obermajer (CPS HK)
2.     Petr Svoboda (PS HK Pražská)
3.     Pavel Rybička (KOPIS)

Kategorie ženy:
1.     Opletalová Pavlína
2.     Sabina Hloušková (KŘ)
3.     -


Pořadí a výsledky zápasů zde: odkaz na výsledky
Text: Libor Opletal
 
 
Zdroj:
por. Mgr. Martina Götzová HZS Královéhradeckého kraje
 
1