False

Česká hasičská sportovní federace má nové vedení

Sport/Kronika z akcí

25.04.2018
Česká hasičská sportovní federace má nové vedení
sport.jpgzpravy.jpg
Federaci spojující hasičské sportovní kluby povede nově Ing. David Pouč.

52547.jpg
Členové předsednictva byli do své funkce zvoleni na shromáždění delegátů 24. dubna 2018, které se uskutečnilo v prostorách Generálního ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky v Praze.
Na shromáždění byly projednány nové stanovy České hasičské sportovní federace (ČHSF), sportovního svazu hasičů a kromě nového předsednictva byla navolena i nová dozorčí rada.
52547.jpg
Předsedou federace se stal Ing. David Pouč, který vidí jako svůj hlavní cíl zejména upevnění pozice ČHSF vůči Ministerstvu vnitra a Generálnímu ředitelství HZS ČR a také rozšíření členské základny formou podpory malých nebo vznikajících členských sportovních klubů.
52547.jpg
Složení nového vedení České hasičské sportovní federace:
předsednictvo: Ing. David Pouč – předseda
Bc. Pavel Zámečník – místopředseda
Mgr. Václav Svach – člen
Ing. Lukáš Novák – člen
Ing. Sabina Hloušková – sekretář
dozorčí rada: Ing. Zdenek Nytra – předseda
Ing. Miloš Černý – člen
Mgr. Jan Dvořák – člen

52547.jpg
Z celkového počtu 30 delegátů s hlasovacím právem se za jednotlivé hasičské sportovní kluby zúčastnilo shromáždění celkem 19 delegátů.

52547.jpg
ČHSF má za účel podporovat sport hasičů a jejich rodinných příslušníků. Přispívá mimo jiné k vytváření podmínek pro udržování a zvyšování fyzické zdatnosti hasičů, rozvíjí jejich mezinárodní sportovní kontakty, podílí se a podporuje organizování mezinárodních sportovních akcí nebo podporuje členské sportovní kluby v organizování sportovních akcí.
 
Zdroj:
por. Mgr. Martina Götzová HZS Královéhradeckého kraje
 
1