False

Územní odbor Plzeň hostil hokejový turnaj složek IZS

Sport/Výsledky soutěží/Celostátní

22.03.2018
Územní odbor Plzeň hostil hokejový turnaj složek IZS
dddd-(1).jpg

V pondělí 19. 3. 2018 se na zimním stadionu v Plzni na Košutce konal již tradiční hokejový turnaj složek IZS. Sportovní klání se neslo v přátelském duchu, ačkoliv po sportovní stránce si týmy na ledě nic nedaly zadarmo.

gggg-(1).jpg

Úroveň a nasazení v některých utkáních si v ničem nezadala s těmi v ligových soutěžích. Mužstva přijela perfektně připravena a namotivována, což bylo na hře velmi dobře vidět. Utkání se hrála na dvě skupiny 2x15minut čistého času.

Zvlášť napínavé bylo utkání mezi výběrem HZS Plzeňského kraje a výběrem PČR, kdy se plzeňským  hasičům podařilo vyrovnat skóre několik sekund před koncem utkání a tím se dostat do boje o první místo.

hj.jpg

Vítězem turnaje se stalo mužstvo výběru HZS Plzeňského kraje, druhé místo vybojoval výběr HZS Ústeckého kraje a na třetí pozici se umístil výběr PČR. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Tomáš Hrdlička z týmu plzeňských hasičů, který obdržel v turnaji pouze šest branek. Nejlepším střelcem byl se sedmi góly vyhlášen Radek Kutiš z výběru vězeňské služby ČR.

a-(1).jpg

Ceny vítězům předal ředitel HZS Plzeňského kraje brig. gen. Ing. František Pavlas a ředitel Územního odboru Plzeň plk. Ing. Pavel Musil. Tradičním sponzorem hokejového turnaje byl hypermarket Globus Chotíkov, Plzeňský Prazdroj a Bohemia Sekt Starý Plzenec, kterým děkujeme za podporu.

aaaa-(1).jpg


Tabulka umístění:
Celkové umístění Tým
1 výběr HZS Plzeňského kraje
2 výběr HZS Ústeckého kraje
3 výběr Policie ČR Krajské ředitelství Plzeň
4 výběr HZS Moravskoslezského kraje
5 výběr Vězeňské služby ČR – věznice Plzeň Bory
6 výběr ZZS Plzeňského kraje
 

 

Zdroj:

Mgr.  Petr  Poncar – HZS Plzeňského kraje

Foto: HZS Plzeňského kraje
 

FOTOGALERIE

1