Čtenářský receptář

Čtenářský receptář je  pro všechny hasičské kuchaře a kuchařky, kteří hledají inspiraci nebo chtějí nezištně nabídnout svou zkušenost či nápad a podělit se o své kulinářské umění .                                                                                              
                                                                                                                                                                 JKL.png

KARAMELOVÝ MANDLOŇ

Hasičské recepty/Čtenářský recept

Nejlepší dezert Slavností mandloní a vína v roce 2017 /Více informací : www.Hasiči.cz/Zábava/ Dobrý nápad/Pohlednice z…/článek : V Hustopečích vítají každoročně jaro originálním způsobem / KARAMELOVÝ MANDLOŇ Připravila : Petry Lačňákové
20.06.2018

Svatomartinská pečená husa se sklenkou Svatomartinského vína

Hasičské recepty/Čtenářský receptář

Postup pečení: Husu do pekáče vložíme prsíčky dolů, Podlijeme horkou vodou přikryjeme a dáme do trouby rozpálené na 200°C. Po půlhodině husu otočíme, teplotu snížíme na 180°C a pečeme dalších 30 minut (průběžně podléváme, poléváme, propichujeme tukové polštářky a vypečené sádlo odebíráme).
20.06.2018
1