False

Krchlebská věž opět odstartuje krajskou soutěž v požárním sportu

Sport/Kalendář soutěží/Celostátní

06.05.2019
Krchlebská věž opět odstartuje krajskou soutěž v požárním sportu
sport2.jpg ViewImage1-B.jpg

V sobotu 8. června 2019 se v Krchlebech nedaleko Čáslavi uskuteční už 18. ročník závodu ve výstupu do čtvrtého podlaží cvičné věže pomocí jednohákového žebříku. 
 
ViewImage-(8).jpg  ViewImage-(7).jpg

Pro účastníky z Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje bude Krchlebská věž stejně jako v předchozích letech součástí Krajské soutěže v požárním sportu profesionálních a dobrovolných hasičů, kterou bude 15. a 16. června hostit městský stadion Olympia v Kutné Hoře.

ViewImage-(6).jpg

Soutěž v Krchlebech bude zahájena v 9 hodin nástupem závodníků, rozhodčích a hostů, předpokládané slavnostní vyhlášení výsledků s předáním cen kolem 15. hodiny.

ViewImage-(4).jpg

Následující víkend 15. a 16. června bude probíhat Krajská soutěž v požárním sportu profesionálních a dobrovolných hasičů v Kutné Hoře.

ViewImage-(5).jpg

V sobotu od devíti hodin uvidí diváci běh na 100 m s překážkami, kde se představí soutěžící v kategoriích muži HZS, muži SDH a ženy SDH. Odpoledním programem bude štafeta 4x100 m s překážkami, opět rozdělené do kategorií muži HZS, muži SDH a ženy SDH. Nedělní dopoledne bude jako už tradičně patřit právem nazývané královské disciplíně požárního sportu – požárnímu útoku. Soutěžit se bude ve stejných kategorií jako u předchozích disciplín, tzn. muži HZS, muži SDH a ženy SDH.
 
ViewImage-2-B.jpg

Zdroj.
Tiskový odbor  HZS Středočeského kraj
Foto:HZS Středočeského kraje
FOTOGALERIE
ViewImage.jpg
 
1