False

1. ročník turnaje v ping pongu zná již svého vítěze

Sport/Kalendář soutěží/Regionální

13.01.2023 | Zlín/ Zlínský kraj
1. ročník turnaje v ping pongu zná již svého vítěze

(12.01.2023) Nová sportovní tradice zahájena. 

Ve čtvrtek 12. ledna 2023 se uskutečnil 1. ročník turnaje v ping pongu „O pohár krajského ředitele HZS“.  Tímto tak vzniká sportovní tradice v prostorách víceúčelové tělocvičny nové požární stanice ve Zlíně, kterou pořádá Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, Sportovní klub hasiči Zlín a OSH Zlín. Tento přátelský turnaj je určen pro profesionální hasiče Zlínského kraje.

Do prvního ročníku se přihlásilo celkem 18 hráčů, kteří se nebáli chytit do ruky pingpongovou pálku a předvést své sportovní schopnosti podle pravidel stolního tenisu na dva vítězné sety. Hráči byli rozlosováni do tří skupin po šesti. Poté z každé skupiny první dva hráči hráli o vítězství ve skupině pod názvem „Finálová skupina“ a utkali se o putovní pohár. No, a aby to těm dalším hráčům nebylo líto, neboť během dopoledne vydali ze sebe úplně vše a svým soupeřům nic nenechali zadarmo, tak třetí a čtvrtý hráč bojovali ve skupině nazvané „Skupina o umístění“ a pátý a šestý ve „Skupině útěchy“.

Hráči „Finálové skupiny“ předváděli krásnou hru, leč vítězem mohl být jen jeden. První místo obsadil David Hladil ze stanice Bystřice pod Hostýnem. A bylo vidět, že se stolnímu tenisu věnuje již mnoho let. Kromě cen a diplomu převzal z rukou ředitele Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plk. Ing. Víta Rušara i putovní pohár. Druhou příčku obsadil Zbyněk Raška ze stanice Valašské Klobouky a třetí skončil profesionální hasič ze stanice Otrokovice Petr Vaňatka.

Vítězům gratulujeme a za rok uvidíme, kam se přesune putovní pohár.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

Zdroj: HZS Zlínského kraje

 

13.jpeg


20.jpeg
1