False

Hasiči zvou na soutěž v disciplínách TFA

Sport/Kalendář soutěží/Regionální

17.08.2019 | Kroměříž/Zlínský kraj
Hasiči zvou na soutěž v disciplínách TFA
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje zve závodníky na již 19. ročník soutěže o putovní pohár ředitele HZS Zlínského kraje v disciplínách TFA - Zámecká věž, Kroměříž 2019. 

Soutěž se uskuteční v pátek 13. září 2019 v Kroměříži v prostorách Velkého náměstí a věže Arcibiskupského zámku. 

Soutěž bude probíhat odděleně po úsecích intervalovým způsobem podle pravidla 24 Pravidel soutěže v disciplínách TFA, rozdělena do 4 úseků, časy ze všech 4 úseků budou sečteny a poté vyhodnoceny. Trať bude postavena paralelně pro současný postup dvou soutěžících, vyjma úseku č. 4, kde se bude startovat jednotlivě. Vyhodnocení proběhne v kategoriích jednotlivců.

Závodu se mohou zúčastnit příslušníci HZS ČR, zaměstnanci HZS podniků, členové jednotek PO obcí. Maximální počet závodníků je 80. Upřednostněni budou závodníci, kteří se zúčastnili předchozích závodů Českého poháru v disciplínách TFA.

Všichni startující musí být fyzicky způsobilí a zdravotně způsobilí pro funkci hasiče s platnou lékařskou prohlídkou, za jejich zdravotní stav odpovídá vysílající organizace. Každý soutěžící předloží potvrzení přihlašující organizace (organizační části – ÚO, kraj, podnik, obec) při prezenci. Soutěžící musí být zdravotně způsobilý pro práci ve výšce a nad volnou hloubkou (příloha č. 1). 

Přihlášky lze zasílat do 10. 9. 2019 do 8:00 hod. na https://tfa.hzscr.cz nebo https://tfa.hzscr.cz/kromeriz/ nebo e-mailem: pavel.letko@zlk.izscr.cz. Do přihlášky je nutno uvést jméno a příjmení závodníka, ročník narození, e-mail a vysílající organizaci. Pozdější přihlášky nebudou přijímány.

Odhlášení lze provést nejpozději do 12. 9. 2019 e-mailem: pavel.letko@zlk.izscr.cz, mobil 724 029 754.

Autor: por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje

1