False

Hasiči z pěti krajů se utkali v hokeji/FOTOGALERIE

Sport/Kronika z akcí

22.03.2019
Hasiči z pěti krajů se utkali v hokeji/FOTOGALERIE

hokrj.jpg
HZS Plzeňského kraje ÚO Plzeň ve spolupráci s Hasičským sportovním klubem Plzeň, z.s. a odborovým svazem hasičů Plzeň uspořádal 20. března 2019 v ICE ARENA na Košutce „Plzeňský hokejový turnaj“.

ViewImage-(2).jpg

Akce se zúčastnily týmy HZS pěti krajů:

Plzeňského

Moravskoslezského

Olomouckého

Pardubického

Ústeckého

ViewImage-(3).jpg

Utkání se hrála systémem každý s každým při délce hrací doby 2 x 15min.

ViewImage-(4).jpg  ViewImage-(5).jpg  ViewImage-(6).jpg

Vítězem Plzeňského hokejového turnaje se stal tým HZS Ústeckého kraje. Na druhé pozici se umístil domácí tým HZS Plzeňského kraje a třetí příčku obsadil tým HZS Moravskoslezského kraje. Nejlepším brankářem turnaje byl zvolen Jiří Kroupa z HZS Ústeckého kraje a nejlepším střelcem se stal Jakub Baca z HZS Moravskoslezského kraje. Volba nejlepšího střelce turnaje nebyla jednoduchá, neboť s celkovým počtem 11 nastřílených branek jsme měli tři hráče. Rozhodla tedy skutečnost, že jen Jakub Baca zvládl v jediném zápase vstřelit 5 gólů. Druzí dva nejlepší střelci byli František Bakrlík a Vítězslav Nedrda – oba z Ústeckého kraje. Ceny vítězům předal ředitel HZS Plzeňského kraje územního odboru Plzeň plk. Ing. Pavel Musil.

ViewImage-(7).jpg

Celá akce by se nemohla uskutečnit bez skvělé spolupráce s ICE ARENA v Plzni na Košutce, která poskytla ledovou plochu a zázemí zimního stadionu včetně servisu.

Dále bychom rádi poděkovali sponzorům akce:

Bohemia sekt, Plzeňský Prazdroj, Autosalon Šmucler, Globus Chotíkov

 

 

Zdroj:

Mgr.  Petr  Poncar – HZS Plzeňského kraje - Foto: HZS Plzeňského kraje

 
FOTOGALERIE
ViewImage-(8).jpg
 
1