False

Michal Brousil je absolutním vítězem závodu TFA Ostravská věž

Sport/Kronika z akcí

02.05.2019
Michal Brousil je absolutním vítězem závodu TFA Ostravská věž

sport3.jpg
V Ostravě se, 1.května 2019, podle očekávání sešla celá česká špička, kterou v prostředí bývalých vysokých pecí doplnili také zahraniční borci ze Slovenska a Polska. Na start se v průběhu dne postavilo přibližně sedm desítek závodníků a závodnic.

d-(1).jpg

Všichni absolvovali extrémně náročný závod složený se čtyř úseků obsahujících kombinace několika silových, překážkových a vytrvalostních disciplín, kde museli prokázat svou fyzickou i psychickou sílu a odolnost. Cílem závodu pak byl tradičně vrchol vysoké pece zvané Bolt Tower.

hasici-jihocesi.png
HZS Jihočeského kraje v Ostravě reprezentovali tři závodníci: Michal Brousil a David Kubiš z územního odboru Písek a Ondřej Fišer z územního odboru Tábor.

ViewImage-aspx-(1).jpg

Bezkonkurenčně nejlépe si vedl Michal Brousil, který s časem 6:19,07 s přehledem zvítězil nejen ve své věkové kategorii do 35 let, ale také se stal absolutním vítězem závodu. Skvěle si vedl také David Kubiš. Jeho čas 6:55,55 znamenal třetí místo ve věkové kategorii B (35 - 45 let). Ondřej Fišer ve své věkové kategorii do 35 let obsadil krásné 11. míst

 

Zdroj:

Vendula  Matějů –tisková mluvčí Jihočeský kraj

Foto: HZS Jihočeský kraj

FOTOGALERIE

1