False

Proběhnul Přebor HZS ČR v beachvolejbalu

Sport/Výsledky soutěží/Celostátní

28.06.2019 | Hluboká nad Vltavou/Jihočeský kraj
Proběhnul Přebor HZS ČR v beachvolejbalu

Krásné letní počasí přivítalo v pondělí 24. června 2019 ve Sportovně-relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou všechny účastníky, kteří se prezentovali na Přebor Hasičského záchranného sboru České republiky v beachvolejbalu. 

Dvoudenního přeboru se zúčastnily přibilžně tři desítky volejbalistů z celé České republiky. Přebor zahájil krajský ředitel HZS Jihočeského kraje plk. Lubomír Bureš a pak už následovala velká porce beachvolejbalových zápasů.
První den přeboru se bojovalo v turnajích žen a mužů. Mezi ženami zvítězily Šárka Návratová (HZS hl. m. Prahy) a Vendula Matějů (HZS Jihočeského kraje), druhé skončily Alena Veselá (MV-GŘ HZS ČR) a Eva Kantorovská (HZS Ústeckého kraje), třetí příčku obsadily Vendula Flešková (HZS Olomouckého kraje) a Andrea Kalová (HZS Jihočeského kraje).
V mužích se nejvíce dařilo pražské dvojici Martin Nevlud a Jan Podroužek, stříbrnou medaili získali Bořek Černich (MV-GŘ HZS ČR) a Miloš Střelka (HZS Moravskoslezského kraje) a na třetím místě skončila domácí dvojice Jiří Struháček a Václav Svach.
Druhý den přebor pokračoval turnajem mixů. V systému "každý s každým" si zlaté medaile vybojovali Eva Kantorovská (HZS Ústeckého kraje) a Martin Nevlud (HZS hl. m. Prahy), druzí byli Vendula Flešková (HZS Olomouckého kraje) a Ondřej Lach (HZS Moravskoslezského kraje) a na třetím místě se umístili pražští Šárka Návratová a Jan Podroužek.

Organizátoři přeboru (HZS Jihočeského kraje a Jihočeský Hasičský sportovní klub, z. s.) děkují partnerům za jejich podporu.

                                           

                                           

 

                           

                   

   

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

1