False

Hasiči vyměnili proudnice za florbalové hole

Sport/Výsledky soutěží/Regionální

19.02.2020 | Králův Dvůr/ Středočeský kraj
Hasiči vyměnili proudnice za florbalové hole

V úterý 18. února byly od ranních hodin v městské sportovní hale v Králově Dvoře na Berounsku k vidění nelítostné souboje, při kterých družstva středočeských hasičů prověřila svou zdatnost v devátém ročníku krajského přeboru ve florbalu. 

Pořadatelem akce byl Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje spolu se Sportovním klubem HZS Středočeského kraje. Letos se do turnaje přihlásilo osm týmů – Benešov, Beroun, Kladno, Kolín, Krajské ředitelství, Příbram, Říčany a Slaný.

Turnajové klání probíhalo stejným způsobem jako v minulých letech, to znamená systémem „každý s každým“, takže bylo celkem odehráno 28 zápasů. Nejvíce se dařilo loni třetímu týmu z Příbrami, který celým turnajem procházel od vítězství k vítězství bez obdržené branky. Jediný bod ztratil v úplně posledním utkání s Kolínem, ve kterém remizoval 2:2. Kolínští hasiči obhájili stříbrnou příčku z minulého ročníku a na třetím místě skončilo družstvo z Kladna, když si při rovnosti bodů s dalšími dvěma soupeři zajistilo bronzový pohár největším počtem vstřelených branek.

Konečné pořadí:
1. Příbram
2. Kolín
3. Kladno
4. Říčany
5. Benešov
6. Beroun
7. Slaný
8. Krajské ředitelství


 Vítězný tým HZS Příbram

Velké poděkování za možnost uspořádání akce patří vedení města Králův Dvůr, které tento turnaj každoročně podporuje.

por. Ing. Tereza Fliegerová
tisková mluvčí
HZS Středočeského kraje
Zdroj: HZS Středočeského kraje
1