False

Hasiči zvítězili, novináři berou z Press cupu ve Zlíně stříbro

Sport/Kronika z akcí

19.02.2019
Hasiči zvítězili, novináři berou z Press cupu ve Zlíně stříbro
fotbal.jpg
24. díl bohaté historie i současnosti napsal ve zlínské Sportovní hale Euronics nejstarší halový fotbalový turnaj zvaný téměř čtvrtstoletí Press cup. Pod pořadatelským podpisem zlínského Krajského Syndikátu novinářů hrálo hned devět týmů. 

ViewImage-(1).jpg ViewImage-(2).jpg

Největší drama se konalo v prvním semifinálovém duelu. V něm mezi Novináři a SKP Policie ČR rozhodoval dlouhý penaltový rozstřel, z něhož nakonec díky třem trefám Roberta Heče z TV Prima vyšli vítězně žurnalisté. Ve druhém semifinále zdolali členové týmu Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje obhájce prvenství z Pragokoncertu.

ViewImage.jpg

Finále pak bylo třešničkou na sladkém dortu hasičů, kteří přejeli vadnoucí Novináře 4:0.
Jako vždy udělovali pořadatelé také individuální ceny. 

Nejlepší týmy i jednotlivce oceňoval v zastoupení šéfky krajské novinářské organizace Jany Bubeníkové bývalý vynikající fotbalista anglického střihu Rudolf Maňas z vedení zlínského Syndikátu.

"Viděl jsem leccos, tak výborný turnaj už dlouho ne," zhodnotil ve shodě se všemi účastníky sedmihodinový fotbalový maratón.

ViewImage-(4).jpg

Mezi nejúspěšnějšími jednotlivci mohl ocenit Ondřeje Bartuška z hasičského týmu coby nejlepšího střelce turnaje. Cenu pro nejlepšího hráče akce předal Františku Rolincovi z Bystřice pod Hostýnem, nejlepším brankářem je Vlastimil Minařík z policejního týmu.

A cena fair play tentokrát zbyla pro největšího smolaře Press cupu Zdeňka Růžičku z Bystřice pod Hostýnem, který si hned na úvod přivodil vážné zranění achillovky.

Všichni účastníci posílají přání brzkého uzdravení a těší se za rok na 25. ročník turnaje.
Skvělé bylo i občerstvení nejen v restautraci, ale i na ochozu haly. Opět se blýskli pánové Kratochvíl, Vrček, Křelina, manželé Lidincovi a další.

Jako vždy se organizačního zajištění ujala Miroslava Krumpolcová ze zlínského Press centra.
Ta stejně jako fotbalisté ocenila báječnou a náročnou práci rozhodčích Dvořáka a Valenty při megaporci 26 zápasů.
18.února 2019 zlin.cz , Jan Čada.
 
Zdroj :
por. Mgr. Lucie Javoříková, tisková mluvčí HZS Zlínského kraje
Foto: HZS Zlínského kraje
FOTOGALERIE
1