False

Z noční soutěže si prvenství odvezlo družstvo podnikových hasičů DEZA Valašské Meziříčí FOTOGALERIE

Sport/Kronika z akcí

07.10.2018
Z noční soutěže si prvenství odvezlo družstvo podnikových hasičů DEZA Valašské Meziříčí FOTOGALERIE
sport2.jpgV pátek 5. 10. 2018 se uskutečnil  již XVII. ročník noční soutěže v požárním útoku na požární stanici HZS Zlínského kraje v Uherském Brodě. Se zhoršenými světelnými podmínkami se zde po slavnostním zahájení na start postavilo celkem 13 družstev profesionálních, dobrovolných a podnikových hasičů. Soutěže se osobně zúčastnil také ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje plk. Ing. Vít Rušar, ředitel územního odboru Uherské Hradiště plk. Ing. Jaroslav Olbert a další vzácní hosté. 

ViewImage-(23).jpg

Po prvním kole se ukázalo, že nástřikové terče tentokrát lépe vyhovují profesionálním hasičům, a do druhého finálového kola se tak probojovali družstva HZS Zlínského kraje z územních odborů Vsetín, Zlín a Kroměříž, profesionální hasiči z Olomouckého kraje – územní odbor Přerov a družstvo HZS podniku DEZA Valašské Meziříčí a.s.

ViewImage-(24).jpg

Vítězem netradiční soutěže se nakonec s časem 25,86 sekund stalo právě družstvo HZS podniku DEZA Valašské Meziříčí a.s. Druhé místo s časem 27,52 sekund obsadili hasiči HZS Zlínského kraje z územního odboru Kroměříž a stříbrnou medaili si domů odvezlo družstvo kolegů sousedního HZS Olomouckého kraje z územního odboru Přerov po dosažení času 34,77 sekund.
 
 
Zdroj:
 kpt. Ing. Pavel Řezníček – HZS Zlínského kraje,
Foto: HZS Zlínského kraje
 
1