Hasičské recepty z Čech, Moravy a Slezska

kuchyn5-(1).jpgDobrý den , vítáme Vás v sekci "Hasičské recepty". V této sekci naleznete jak kulinářské recepty mistra české kuchyně Jaroslava Sapíka tak i recepty, které obdržíme od vás, návštěvníků stránek Hasičské recepty. Rádi uveřejníme regionální recepty pokrmů, které máte rádi a které se proto objevují na stolech při vašich hasičských společenských akcích. Vaše kulinařské pokrmy zasílejte i s fotografií na adresu: redakce@hasici.cz  

Patronem sekce receptů je Jaroslav Sapík, šéfkuchař, je legenda české gastronomie, kterého znáte i z mnoha televizních pořadů.Pan Sapík je i řadu let členem Sboru dobrovolných hasičů obce Klokočná, kde má i svoji restauraci www.klokocna.cz
Motto Jaroslava Sapíka zní: Žádná kuchyně není špatná, jsou jen dobří a špatní kuchaři.
 

Hasičská žebírka na grilu s kukuřicí pro dokonalou letní hostinu

Hasičské recepty/Čtenářský recept

Šťavnatá žebírka s pikantní glazurou a grilovanou kukuřicí jsou hitem léta. Tento recept vás naučí, jak připravit maso, které se rozpadá v ústech a oslní každého u stolu.
12.07.2025 | Česká republika
1
Sdílejte