False

Malá vesnička Dneboh hostila 3. závod letošní Velké ceny ČR v požárním útoku

Sport/Výsledky soutěží/Celostátní

09.06.2017
Malá vesnička Dneboh hostila 3. závod letošní Velké ceny ČR v požárním útoku

Úžasný víceúčelový areál ve středu malé vesničky Dneboh u Mnichova Hradiště už po šesté hostil Velku cenu ČR v požárním útoku družstev HZS krajů a HZS podniků, kterou organizoval HZS Středočeského kraje, územní odbor Mladá Boleslav. 
ViewImage-aspx.jpg

e.jpg

Na start 3. závodu XXI. ročníku Velké ceny se ve čtvrtek 8. června 2017 postavilo 16 soutěžních družstev. Mimo soutěž se už tradičně zúčastnili také borci domácího SDH Dneboh.
l.jpg

Originální skleněný pohár ze skláren TOM Bohemia Bělá pod Bezdězem a výrobky sponzorů Pivovar Rohozec a Pivovar Svijany si odvezly všechny soutěžní týmy. Na družstva umístěná tzv. „na bedně“ pak čekala navíc odměna v podobě dárkových košů.
w.jpg
ViewImage-aspxnm.png

Vítězství ve 3. kole Velké ceny ČR v požárním útoku a 15 bodů do tabulky si připsalo družstvo HZS Kraje Vysočina časem 21,71 sekundy. Pro druhé místo ohodnocené 12 body si doběhla reprezentace HZS Zlínského kraje v čase 21,84 sekundy z druhého pokusu. Drážní hasiči z České Třebové vybojovali časem 22,25 sekundy třetí příčku a své konto rozšířili o 10 bodů.
t.jpg

Klukům z Vysočiny a Zlína se ve Dnebohu daří, v loňském roce se umístili ve stejném pořadí a v roce 2015 skončilo družstvo HZS Zlínského kraje na druhém a HZS Kraje Vysočina na třetím místě.
eeee.jpg


 


 

kpt. Bc. Světlana Beránková
ÚO Mladá Boleslav

1