False

Královéhradečtí a Pardubičtí hasiči poměřili síly v požárním sportu

Sport/Výsledky soutěží/Regionální

21.06.2017
Královéhradečtí a Pardubičtí hasiči poměřili síly v požárním sportu
d.jpg
V úterý 20. června 2017 se na atletickém stadionu Vojenské střední školy a Vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové uskutečnila Regionální soutěž v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje a Pardubického kraje.
Od 8.15 hodin se na atletickém stadionu Vojenské střední školy a Vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové konaly disciplíny ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže, běh na 100 m s překážkami a štafeta 4 x 100 m. Souběžně od 8.15 hodin do11 hodin na fotbalovém hřišti v Linharticích soutěžili hasiči v disciplíně požární útok.
ss.jpg

sssss.jpg

s.jpg
Slavnostní zahájení soutěže bylo plánováno na 11.15 hodin opět na atletickém stadionu Vojenské střední školy a Vyšší odborné školy Ministerstva obrany v Moravské Třebové.
Závodníky z obou krajů při slavnostním nástupu pozdravili krajský ředitel HZS Královéhradeckého kraje brig. gen. Ing. František Mencl a krajský ředitel HZS Pardubického plk. Ing. Miroslav Kvasnička. Soutěž zahrnovala tradiční disciplíny, tj. výstup do čtvrtého podlaží cvičné věže, běh na sto metrů s překážkami, štafetu 4x100 metrů a požární útok. Z každého územního odboru (okresu) bylo nominováno jedno soutěžní družstvo profesionálních hasičů.
dd.jpg
Soutěž se konala za jasného a horkého počasí, což spolu s výbornou kvalitou prostředí, skvělou náladou všech účastníků přispělo k velmi dobrým výkonům soutěžících hasičů.
Posuďte sami, jaké výborné výsledky soutěžící podali - viz výsledková listina.
Vendula Horáková, tisková mluvčí
Fotografie pořídil HZS Královéhradeckého kraje
 
1