False

Nohejbalový turnaj dvojic v Chobotě

Sport/Výsledky soutěží/Regionální

19.05.2022 | Chobot/ Jihočeský kraj
Nohejbalový turnaj dvojic v Chobotě


Za krásného slunečného a zároveň větrného dne 12. 5. 2022 v malebné vesničce Chobot se konal tradiční nohejbalový turnaj dvojic z HZS Jihočeského kraje. Tento turnaj pořádal územní odbor Strakonice za podpory Jihočeského Hasičského sportovního klubu. z. s., a jeho partnerů a sponzorů, kterým se sluší moc poděkovat. 

 

Turnaj byl jedním z postupových regionálních kol, jehož výsledky budou podkladem pro nominaci na Přebor HZS ČR v nohejbalu v Dobrušce,
Sportovní klání bylo zahájeno po příjezdu všech dvojic a výkop proběhl podle plánu v 9.00 hod. Zúčastnilo se "pouze" celkem 6 dvojic, a tak byl dostatečný prostor si opravdu zahrát. Hra probíhala na jednom antukovém hřišti systémem „každý s každým“ na dva vítězné sety. Všechna utkání byla velmi kvalitní a vyrovnaná. Po celou dobu turnaje panovala dobrá nálada a radost z výkonů. K občerstvení byla výborná klobása přímo z udírny.
Na napínavý souboj se přišli podívat a podpořit hráče i místní občané. Turnaj byl ukončen vyhlášením a předáním cen cca v 15.00 hod.
Jsme rádi, že se turnaj uskutečnil za dobré nálady a hlavně bez zranění, a doufáme, že se zde setkáme i na dalších turnajích v příštích letech.

Pořadí turnaje dvojic:

1. Mašek, Trantina (HZS Písek)

2. Kadlec, Navrátil M.(HZS Blatná)

3. Kubiš, Koller (HZS Písek)

4. Jungvirt, Kreuz (HZS Strakonice)

5. Nedvěd, Volf (HZS České Budějovice)

6. Hálek, Mraček (HZS České Budějovice)

(autor textu: Miloš Kadlec)


Zdroj: HZS Jihočeského kraje
 

1